star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Ajka, Belváros

  • 42 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

28 millió Ft

Eladó lakás Ajka, Belváros

  • 42 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Ajka, Belváros

  • 42m²


Ár:

28 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
1.
Szobák száma
3 (0 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A BELVÁROSBAN, a központtól karnyújtásnyira elhelyezkedő, 42 m2-es lakás TÉNYLEG meglepően ALACSONY REZSIVEL rendelkezik. Közös költsége 5 875,- forint/hó, fűtés költsége 8 000,- forint/hó mindössze. A felújítást IGÉNYES, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ anyagokkal oldották meg.

    A lakásba a több ponton záródó, ÚJ BEJÁRATI AJTÓN keresztül léphetünk be. Egy tágas előtérbe érkezünk, ahol az étkező is helyet kapott. Innen jobbra nyílik a MEGÚJULT, sarokkádas FÜRDŐSZOBA, melybe modern törölköző szárítót raktak az eredeti radiátor helyett. Mellette a hálószoba van. A bejárattal szemben az EGYEDI BÚTORRAL FELSZERELT KONYHÁT találjuk. A konyha bejárati falának kibontásával egy lényegesen nagyobb, jobban bútorozható teret alakítottak ki.

     A bejárattól balra található az eredetileg egy terű nappali. Ebből két szobát alakítottak ki, melyeket egy rendkívül IGÉNYESEN MEGÉPÍTETT, hangszigetelt, faltól falig, padlótól mennyezetig érő EGYEDI SZEKRÉNYSORRAL választottak el egymástól. Ezzel egycsapásra megoldódott a tárolási probléma és egy szobával többet nyertek. Ezzel az átalakítással tehát az eredetileg 1,5 szobás lakásból egy jól élhető, 3 félszobás lakást alakítottak ki.

    A nagy ablakoknak köszönhetően minden helyiség NAGYON VILÁGOS. Az ablakok mindegyike REDŐNNYEL FELSZERELT, HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAK. A padló burkolatokat mindenhol újra cserélték. A szobákban jó minőségű laminált lap, az előtérben, konyhában, fürdőben kiváló minőségű járólap lett az új burkolat. A radiátorokat minden helyiségben modern, ÚJ RADIÁTORRA cserélték.

   Elhelyezkedésének köszönhetően pár lépésnyire MINDEN ELÉRHETŐ: buszmegálló, óvoda, bölcsőde, kórház, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, bankok, önkormányzat stb. PARKOLÁS közvetlenül a ház előtt INGYENESEN lehetséges. Kitűnő választás ez az egyedileg átalakított lakás.

    NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is!  https://my.matterport.com/show/?m=r6voGCuQZ9y

 A vásárláshoz CSOK igényelhető.

    HÍVJON, hogy az Öné legyen ez az IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT LAKÁS!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Ajka, Belváros, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6514817


+36 20

Ingatlannet kód: NET6514817


Az általad megtekintett eladó Ajka, belvárosi (Béke utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 3 félszoba). A panellakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami az ajkai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ajka, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.