star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Ajka, Belváros

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

34 millió Ft

Eladó lakás Ajka, Belváros

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Ajka, Belváros

  • 66m²


Ár:

34 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A HŐSZIGETELT épület 4. emeletén található 66 m2-es lakásra jellemzőek a TÁGAS, VILÁGOS HELYISÉGEK. A több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtón belépve egy kényelmes méretű előszobába érünk, mely egyben az étkező is. Balra a FELÚJÍTOTT KONYHA, vele szemben a konyhát jól kiegészítő kamra található. A konyha mellett az IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA van. Az étkezőből nyílik az egyik, jól bútorozható hálószoba, melyet a nappali felől is megközelíthetünk.

    A bejárattal szemben a TÁGAS NAPPALIT találjuk, melyből közvetlenül léphetünk ki a tágas, járólappal burkolt ERKÉLYRE. Az erkélyen KITEKERHETŐ ÁRNYÉKOLÓ teszi komfortosabbá a nyári tűző napsütés elviselését. A nappaliból két szoba is nyílik. Az egyik a már említett étkezőből nyíló, a másik csak a nappaliból érhető el. Az ablakokat a konyhai és a fürdőszobai ablak kivételével HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL is felszerelték.

    A szobákban parketta a padló burkolat, a többi helyen járólap. A fűtést HŐMENNYISÉG MÉRŐVEL ellátott, ÚJ RADIÁTOROKON keresztül távhő biztosítja. A közösköltség 11 200,- forint/hó, a fűtés költsége télen 15 000,- forint, nyáron 8 000,- forint havonta. A csendes, parkosított környezetben található épület előtt közvetlenül, INGYENESEN PARKOLHATUNK. A vásárláshoz CSOK, ÁLLAMI TÁMOGATÁS igényelhető.

    HÍVJON, hogy Öné legyen ez a FELÚJÍTOTT, REMEK ELRENDEZÉSŰ lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Parkra néző.


Elhelyezkedés

Ajka, Belváros, Új élet utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6519095


+36 20

Ingatlannet kód: NET6519095


Az általad megtekintett eladó Ajka, belvárosi (Új élet utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 515 152 Ft, ami az ajkai átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6519095. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ajka, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.