star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bábolna

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Bábolna

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Bábolna

  • 78m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
5 ezer Ft
Építés éve
1985
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Erkély, terasz mérete
5 m²

Az ingatlanról:

Az ingatlan leírása

Bábolnán, a Széchenyi lakótelepen, 78 m2 területű Felújított Lakás Eladó!

Elérhető videó az ingatlanról:

 

Itt a lehetőség, hogy otthont találjon ebben a kifinomult és modern lakásban, csendes, barátságos környezetben. Az ingatlan , Bábolna város központjában egy 3 szintes társasház középső szintjén található. A környék számos kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a közeli élelmiszerüzleteket, iskolát, strandot és szabadidőparkot, az autópálya könnyű elérését mindössze 10 perc alatt.

Főbb Jellemzők:•    Felújításon átesett lakás, stílusos és kényelmes kialakítással.•    Központi nappali szoba, mely ideális a társasági eseményekhez és a pihenéshez.•    Két hálószoba, melyek nyugalmat és kényelmet nyújtanak.•    Bútorozott, gépesített konyha és spájz, ahol könnyedén elkészítheti kedvenc fogásait.•    Fürdőszoba és külön illemhelyiség, kényelmet nyújtva a mindennapi használat során.•    Hangulatos terasz, ahol élvezheti a friss levegőt és kilátást.•    A lakás per és tehermentes.

Fűtés és Kényelem: Az alacsony fogyasztású kondenzációs gázkazán hatékony fűtést biztosít, amely mindössze 4 éves. Emellett lehetőség van cserépkályha használatára is, amely kellemes klímát teremt a lakásban, ideális egy nehéz nap után való pihenéshez. Az alacsony rezsivel és a társasház egységesen 5000 Ft/hó közös költségével további előnyöket kínál.

Ár:42,9 millió forint, mely tartalmazza az ingatlanban található bútoroka és beépített gépeket is.

Extrák: A lakáshoz tartozik egy különálló saját pincetároló, melynek értéke 1 millió forint és a vételár részét képezi. Emellett a társasház közös használatú tárolóval is rendelkezik. Igény szerint megvásárolható egy kitűnő elhelyezkedésű garázs is, melynek ára 3,69 millió forint.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! 

Ingatlan közvetítők kérem ne keressenek!


Helyiségek

Terasz
5m²
Pince
6m²
Kamra
2m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
22m²
Szoba
15m²
Nappali
23m²
Konyha
10m²

Elhelyezkedés

2943, Bábolna, Széchenyi István lakótelep H épület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6640955


Mihály Szijártó

Mihály Szijártó

Hirdető további ingatlanjai
Mihály Szijártó

Mihály Szijártó

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


33 490 000 Ft

2943, Bábolna, Széchenyi István lakótelep C

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 58m²

+36 30

Ingatlannet kód: 6640955

Mihály Szijártó

Mihály Szijártó

Hirdető további ingatlanjai
Mihály Szijártó

Mihály Szijártó

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bábolnai (Széchenyi István lakótelep H épület) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a bábolnai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mihály Szijártó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bábolna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.