star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Baja

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

36,99 millió Ft

Eladó lakás Baja

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Baja

  • 70m²


Ár:

36 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
tetőtér
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Baja belvárosban eladó 70 m2-es 3. emeleti újszerű lakás zárt udvari autóbeállóval.2004 körül épült téglából, homlokzata nemes vakolattal ellátott. Kialakításra került benne nappali-konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba, közlekedő, kamra és wc.A bejárat mellett kis tároló lett kialakítva, illetve a földszinten kerékpár, babakocsi, stb. tárolására alkalmas hely is rendelkezésre áll.A lakás folyamatosan és jól karbantartott, kiváló állapotú. A felette lévő padlástér kőzetgyapot hőszigeteléssel ellátott!A külső és belső nyílászárók is fából készültek, ablakai kétrétegű hőszigetelt üvegezésűek, melyeket 4 évvel ezelőtt felszerelt redőny, illetve szúnyogháló is véd.A szobákban Velux tetőablak került beépítésre fényzáró rolóval.A meleg vizet és a radiátoros fűtést a fürdőszobában elhelyezett Westen gázkazán biztosítja.A lakás fenntartása rendkívül költséghatékony, CC energetikai besorolású lakás. Éves fűtés+meleg víz előállítás ~80.000 FtA helyiségek a kamra, wc és fürdő kivételével laminált padlóval burkoltak, előbbiek járólaposak. A kellemes hőmérsékletről a nappali részen elhelyezett Samsung klíma gondoskodik.A gépesített konyha (Electrolux mosogatógép, páraelszívó, illetve új elektromos főzőlap és sütő), valamint a kamra polcrendszer a vételár részét képzi, de kérésre fürdőszoba szekrények is maradhatnak!Az épület és környéke is remek állapotú, a lépcsőház tiszta, tágas.Ide csak költöznie kell! Kifizetés esetén ~1 hónapon belül birtokba vehető! Kiváló befektetés, értéktartó, könnyen és magas áron kiadható ingatlan, biztos bevételi forrás hosszú évekre! A környékben pár perces sétával minden megtalálható.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!
Szombaton13.30 óra után és vasárnaponként egész nap kérjük ezt a telefonszámot hívja: 0620/973-7207

Referencia szám: LK095771-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6544473


+36 30

Ingatlannet kód: NET6544473


Az általad megtekintett eladó bajai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 36,99 millió Ft, négyzetméter ára 528 429 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Mohács Iroda referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544473. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.