star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfenyves

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó lakás Balatonfenyves

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó lakás Balatonfenyves

  • 70m²


Ár:

27 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Balatonfenyves csendes átmenő forgalomtól mentes utcájában megközelítőleg 15-20 perces kényelmes sétával a szabad strandtól vált eladóvá ez a tulajdoni lap szerint lakás besorolású családi ház jellegű 70m2-es ingatlan.
Az ingatlanhoz saját használatú osztatlan közösben található zöld terület tartozik. Gépkocsik parkolása a közös használatú udvarban megoldott. (A telek hátsó részén található a zöld terület.)
Az épület 1970-ben épült (összeépítve a szomszéd épülettel) beton alapra, tégla falazattal és beton födémmel. (Téglafalazat 50-es és 30-as falvastagsággal rendelkezik.) 2008-ban a tulajdonosok felújítási munkálatokat végeztek az ingatlanon.
Amik ekkor elkészültek:
-tetőhéjazat cseréje betoncserépre,
-részben új műanyag nyílászárók beépítése,
-villamoshálózat újravezetékelése már rézvezetékkel,
-új fürdő és mellékhelység kialakítása,
-új konyha beszerelése,
-külső homlokzat szigetelése 5cm-el.
A belső lakrész melegét kettő hűtő-fűtő klíma szolgáltatja, de rendelkezésre áll még ezen kívül egy központilag elhelyezett kandalló és egy cserépkályha is.
Közműveket tekintve bevezetésre került a víz, villany és a szennyvíz. (Gázcsonk a falon megtalálható.)
Az épülethez tartozik egy padlástér is, mely igény szerint külső oldalsó bejárattal rendelkezik, akár külön kis apartmanná alakítható. (A vizesblokk a padláson előkészítve.)
Belső lakrész helységei: kettő külön bejáratú szoba, közlekedő, fürdő mellékhelységgel együtt, konyha étkező és kis nappali közvetlen terasz kapcsolattal.
Ha szeretne egy jó ár-érték arányú ingatlant Balatonfenyves csendes utcájában, ahol akár plusz apartman kialakítási lehetőség is rendelkezésre áll, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Kulcs az irodában. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kandalló, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonfenyves, Balatonfenyves


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655526


+36 30

Ingatlannet kód: NET6655526

Az általad megtekintett eladó balatonfenyvesi (Balatonfenyves) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1970. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 385 714 Ft, ami a balatonfenyvesi átlaghoz képest 68%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655526. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfenyves ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.