star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

124 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 68m²


Ár:

124 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Körpanorámás lakást keres, de nem egy hatalmas betontömbben vagy felkapott lakóparkban? Egész évben használható NYARALÓT keres? Vagy vidékre KÖLTÖZNE? Esetleg "kétlaki" életet élne? Bármelyik is a cél, érdemes ezt az ingatlant megtekintenie.

Jó hírek, hogy
☀️ Téglából épült
☀️ Mindössze 12 lakás a házban
☀️ Lakóingatlan
☀️ FULLOS panoráma a 22 m2-es teraszról
☀️ Gondozott, REMEK társasház
☀️ Gázcirkós
☀️ Csendes, de kiváló helyen
☀️ Sosem lakta még senki
☀️ Saját, zárt kocsibeállója van

Rossz hír viszont, hogy a panorámához lépcsőzni kell.. 3. emelet, lift nélkül.

A LAKÁS:
Balatonfüred egyik legjobb utcájában, közel a Város középpontjához található ez a NAPPALI + 2 HÁLÓS, PENTHOUSE jellegű lakás. Ugyan a TERASZ nem éri el a lakás méretét, cserébe viszont FANTASZTIKUS kilátást biztosít csaknem a teljes BALATONRA, miközben úgy érezheti, hogy egész Balatonfüredre is rálát. A Tamás-hegy látványa és a környék pedig a zöldövezeti, kertvárosi érzést erősíti, mintha nem is a zsúfolt, nyüzsgő Balatonfüreden lennénk.
Tulajdoni lap szerint 68 m2, amibe a terasz a felével beszámolásra került.
Nappali - konyha, 2 hálószoba, kamra, fürdőszoba és WC, és praktikus előtér került kialakításra, melyből a kamra kivételével minden helyiség ablakos, átszellőztethető, és természetesen PANORÁMÁS.
Tájolása DÉL-NYUGATI, így extrém világos, amihez a nagyméretű hőszigetelt nyílászárók is hozzájárulnak.
A lakás a ház megépítése óta a család birtokában van, de tényleges használatba egyáltalán nem vették, BALATONI hosszabb-rövidebb hétvégéken használták csak. Szinte vadiúj benyomást kelt, pláne, hogy a mai napig nem kerültek felszerelésre többek között a lámpák, de még a mosdó sem :-)

AZ ÉPÜLET:
3 szintes, különleges formavilágú, egyedi társasház, mely 2010-ben épült, és mindösszesen 12 lakás kapott benne helyet. Kiváló minőségben, hagyományos technológiával épült, állapota tiszta, rendezett, újszerű.
Az ügyes helykihasználásnak köszönhetően lépcsőháza tágas, világos, és egy extra könnyen használható kocsibeállót is sikerült a lakáshoz kialakítani.

Kimondottan kedves szomszédai garantáltan örömmel fogják fogadni, ha az új Tulajdonos saját használatra vásárolja meg a lakást, és nem tervez a rövidtávú kiadással, hiszen ők sem teszik, fenntartva ezzel a házban a nyugalmat és a csendet :-)

Szolgáltatások a közelben:

⛱ SPAR
⛱ Vásárcsarnok
⛱ Általános Iskola
⛱ Gimnázium és Szakközépiskola
⛱ Kiránduló útvonalak
⛱ Kerékpárút közvetlen a ház előtt

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549941


+36 30

Ingatlannet kód: NET6549941


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 124 millió Ft, négyzetméter ára 1 823 529 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549941. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.