star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 68m²


Ár:

52 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ Balatonfüred központjában, közkedvelt társasházi lakóterületen egy 3 szobás, ERKÉLYES 1 emeleti lakás. A belvárostól lényegében karnyújtásnyira lévő ingatlan környezete kertvárosias elrendezésű.Az ingatlan egy 2 emeletes, 6 lakásos társasház 1 emeletén található. A lakóközösség kulturált.A füredi móló, hajókikötő és a Silver udvar légvonalban kb.1 km, ami gyalogosan 10-15 perc alatt elérhető. A fenti területek számos neves és népszerű közösségi rendezvénynek adnak helyet minden évben.A tömegközlekedés kiváló, de ingyenes parkolóhely is elegendő van az épület közelében.A nappalihoz tágas erkély, valamint egy légtérben étkező is kapcsolódik.Az étkezőt a gépesített konyhával átadó ablak köti össze.Az előszobából mosdós külön WC, kamra, kazánház és egy tágas GARDRÓB nyílik a konyha mellett.A kádas fürdőszobát és a két hálószobát külön közlekedő köti az étkezőhöz.A külső nyílászárók eredeti, hőszigetelt fa ablakok, a cirkó kazán néhány éve cserélve lett a vizes vezetékekkel együtt. A fűtésbe, hűtésbe KLÍMA berendezés segít.A rezsi alacsony szinten tartható.Ajánlom akár befektetési célra vagy saját használatra.Előre egyeztetett időpontban megtekinthető, kérem hívjon bizalommal!
Érd: Leveszyné Kengyeli Diána 30/3294954

Referencia szám: LK025839


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588028


+36 30

Ingatlannet kód: NET6588028


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 777 941 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kengyeli Diána referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.