star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonfüred

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Balatonfüred

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatonfüred

  • 88m²


Ár:

85 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Alkalmi lehetőség, hogy ezen a Balatonfüred kedvelt, kimondottan zöld, kertes részén,egy eldugott, nyugodt helyen hozzá lehessen jutni egy ilyen GARÁZSOS, TÉGLA építésű lakáshoz.

A hangulatos, napfényben úszó, 88 m2-es, lakáshoz nem csak garázs és 2 SAJÁT földszinti tároló, hanem egy 10 m2-es terasz is tartozik, déli fekvéssel. Ráadásul KIFOGÁSTALAN helyen, a KERTVÁROSBAN található, ahonnan sétálva is elérhető a SPAR, Vásárcsarnok a Vasútállomás stb.

Ajánljuk:
⛵️ NAGYOBB CSALÁDOKNAK - jelenlegi elosztásával is 3 szoba áll a család rendelkezésére, ami akár négyre is bővíthetó
⛵️ NYARALÓNAK - PROBLÉMAMENTES, frissen FELÚJÍTOTT egész éves tartózkodásra, kétlaki élet kialakítására is alkalmas az épület
⛵️ BEFEKTETŐKNEK -Remekül kiadható, akár külön a garázs is
⛵️ HOME OFFICE-ban dolgozóknak - akár külön szinten is kialakítható a munkahely, mégsem kell kilépni a lépcsőházból

Mit érdemes még tudni elsőre?
* GÁZKAZÁN az egyik földszinti tárolóban, és nem a lakásban van elhelyezve
* 1. emelet, csak 1 sor lépcsőt kell megmászni
* Mindössze 6 lakás van a lépcsőházban, kedves lakókkal
* 2 éven belül TELJESEN FEL lett ÚJÍTVA: ASZTALOS által készített VADIÚJ konyha és beépített szekrények, ÚJ VILLANYHÁLÓZAT, ÚJ redőnyök szúnyoghálóval valamint reluxa az ablakokon, és új, modern, semleges BURKOLATOK, HÓFEHÉR falak, új BEJÁRATI HI-SEC ajtó

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6595516


+36 30

Ingatlannet kód: NET6595516


Az általad megtekintett eladó balatonfüredi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 965 909 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595516. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.