star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bátonyterenye

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

8,99 millió Ft

Eladó lakás Bátonyterenye

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Bátonyterenye

  • 52m²


Ár:

8 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Fűtés
elektromos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó, forgalmas frekventált környezetben, két lakásból álló társasházban, felújított két szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, gardrobe szobából álló utcafrontos lakás.

A konyha-étkezőből teraszkapcsolat nyílik, kis méretű, de kellemes intim belső udvar. A felújítás tavaly lett elvégezve, új konyhabútor, járólapok, az aszobában műanyagpadló lett lerakva.

A lakás klímafűtéssel lett tervezve, kettő klímaberendezéssel volna komplett, ennek költségeit a jelenlegi tulajdonos korrekt ajánlat esetén elengedi a vételárból, illetve elvégezteti a gépek telepítését.

A szobák egymásból nyílnak, kémény van a szobában, tehát vegyes tüzelés is megoldható.A lakáshoz udvarrész, kis melléképület tartozik.

Közös költség nincs.
Hívjon bizalommal.

A környékről:

Kisvárosi, főútvonal lözelében.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Bátonyterenye, Alkotmány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635829


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


14 900 000 Ft

Bátonyterenye

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 53m²

8 490 000 Ft

Bátonyterenye, Bátonyterenye, Iskola út

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 26m²
Az általad megtekintett eladó bátonyterenyei (Alkotmány utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 8,99 millió Ft, négyzetméter ára 172 885 Ft, ami a bátonyterenyei átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Simon Gyula referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635829. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bátonyterenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.