star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békés

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó lakás Békés

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békés

  • 61m²


Ár:

11 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Békés belvárosában keres lakást? Szívesen formálná a saját igényeire? Akkor megtalálta!
Békés belvárosában, frekventált helyen, a Petőfi Sándor utcában megvételre kínálok egy 61 m2 alapterületű felújítandó, tégla építésű társasházi lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy 15 m2 alapterületű zárható garázs, tárolóval, így az autónak és egyéb dolgoknak is van hely. A lakásban jelenleg 2 szoba, konyha + étkező , előtér - közlekedő, fürdőszoba + WC, pince helyiségek találhatóak. Az ingatlan teljeskörűen felújítandó. A fűtés jelenleg vegyestüzelésű kazánról megoldott, radiátoros hőleadással. A gázcsonk az udvarban található, így a gáz is könnyedés beköthető az ingatlanba. A lakás belmagasság 3 méter, így akár fekvőgaléria is kialakítható a szobákban, így további hasznos terület nyerhető. A pince az egész lakás alatt húzódik, jó belmagassággal, így a jelenleg csak tárolásra használt terület, további bővítési lehetőséget rejt magában.
Jöjjön el, nézze meg! A felújítást követően egy elegáns, minden igényt kielégítő otthonná varázsolható. Ha felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal! Ha szeretne a központban élni, ahol minden pár perc távolságra megtalálható, vagy egy jó befektetést keres, akkor mindenképpen látnia kell! Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, CSOK és egyéb kedvező kamatozású hitelek igényelhetők,melynek díjmentes ügyintézését vállaljuk. Kérje személyre szóló ajánlatunkat!
Az Otp Ingatlanpont magyar és külföldi ügyfelei részére eladó ingatlanokat keres. Teljes körű pénzügyi ügyintézés.


Elhelyezkedés

Békés, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610388


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


17 900 000 Ft

Békés, Széchenyi tér

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 62m²

20 000 000 Ft

Békés, Békés

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 71m²

25 500 000 Ft

Békés, Kossuth Lajos utca

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 82m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610388

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békési (Petőfi Sándor utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 46 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 188 525 Ft, ami a békési átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dajka Imre referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610388. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.