star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Áchim ltp.

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

17 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Áchim ltp. 1. kép

Eladó lakás Békéscsaba, Áchim ltp.

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Áchim ltp.

  • 55m²


Ár:

17 000 000 Ft

Közös költség
Ft
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
2 m²

Az ingatlanról:

Békéscsabán, az Áchim L. András lakótelepen, csodás zöld övezetben eladó egy első emeleti 55 nm-es, tégla építésű lakás.

Az ingatlanban található 2 hálószoba, 1 nappali/étkező, 1 konyha,  1 fürdőszoba, 1 különálló wc, 1 kamra és egy kis erkély. Az ingatlanhoz ezen felül még tartozik saját pince és padlás, ami szabadon használható tárolóként az itt lakók számára. A lakásban a fűtés gázkonvektorral és egy hűtő-fűtő klímával megoldott. A melegvizet pedig egy átfolyós gáz-vízmelegítő biztosítja.A parkolás az ingatlan előtt és mögött kialakított parkolóban lehetséges és ingyen.

A lakótömb 200 m-es körzetében található kisbolt, dohánybolt, orvosi rendelő, fodrászat, játszótér és közvetlen a ház előtt buszmegálló. Elérhető távolságban pár percre van a benzinkút, Coop áruház, Tesco, Stopshop és hamarosan Lidl is nyílik. Kisgyermekeseknek előnyt jelenthet, hogy pár utca távolságban óvoda és általános iskola is helyet kapott. A tömbhöz tartozik még kert, ami szabadon művelhető és gondozható.


Elhelyezkedés

5600, Békéscsaba, Áchim ltp., Áchim L. András lakótelep 7

Helyrajzi szám: 5093


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6640037


Ingatlannet kód: 6640037


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, Áchim ltp.i (Áchim L. András lakótelep 7) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 309 091 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balázs Lovász hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640037. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Áchim ltp. ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.