star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

17 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba, Belváros

  • 52m²


Ár:

17 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Békéscsabán, belvárosban eladó egy kétszobás, azonnal költözhető, jó állapotú, külön wc-fürdőszobás, légkondis lakás.

Irányár: 17 MFt

Tel:

e-mail:

 

Békéscsabán, a Bartók Béla úton eladó ez az 52 m2-es, kétszobás, jó állapotban lévő, per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető panellakás, ami egy 4 szintes tömb 4. emeletén helyezkedik el.

 

A 2 szoba a közlekedőből nyílik, különbejáratú, a wc és a fürdőszoba is szeparált. Megkímélt állapotú, lakható, de kisebb felújítással teljesen modernizálható. A fűtést egy kondenzációs fali gázkazán biztosítja, a nyári melegben a hőmérsékletet pedig egy beépített klíma szabályozza.

 

Minden megtalálható a közelben, akár gyalog is pár perc az állomás, OBI, piac, Csaba Center. A tömb mögött a játszótér a kisgyermekeseknek kedvez.

A frekventált elhelyezkedésű, jó állapotú, bútorozott lakás remek választás befektetőknek, de saját részre fiatalabbaknak, vagy kisebb családoknak is.

 

A közös költség 7000 Ft, a lépcsőház rendezett, tiszta, a földszinten van egy közös tároló is. Parkolni egy nagyobb parkoló övezetben díjmentesen lehet.

 

Amennyiben meg szeretné tekinteni a lakást, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596292


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596292


Az általad megtekintett eladó Békéscsaba, belvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². A panellakás ára 17 millió Ft, négyzetméter ára 326 923 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pásztor Norbert referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.