star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 48m²


Ár:

18 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
8.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Békéscsabán a Lencsési lakótelepen 8.emeleti tehermentes, csendes, panorámás lakás keresi új tulajdonosát. A tulajdonos szeretne közelebb költözni a családjához, ha Ön Békéscsabán él a városközponthoz közel és szeretne új lakóközösségbe költözni, vagy csak közelebb a családhoz, akkor ez a csere is megoldás lehet. Lakás, kis ház és házrész is szóba jöhet csereként.
A társasházba lépve, kellemes, szép, felújított lépcsőház fogad, melyben egy kamera rendszer figyel a biztonságra. Az új liftből kilépve a lakásba érve, szemben a konyha és a közlekedőből jobbra és balra nyíló két külön bejáratú szobát találunk. A lakás középső részén helyezkedik el a fürdőszoba. A két szoba laminált parkettás, a többi helyiségben hidegburkolat van. A kisebb szoba erkélyéről a magas emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően nem csak a csendet tapasztaljuk meg, hanem a csodálatos panorámában is gyönyörködhetünk. A lakás Nyugati tájolásának köszönhetően a nyári meleg jól elviselhető a lakásban, de ha szükséges, akkor a közlekedőben felszerelt klíma is hűti a lakás levegőjét. A fűtés házközponti és a melegvízről egy villanybojler gondoskodik. A lakás fenntartási költsége kedvező. A lakótömb közvetlen közelében van lehetőség parkolni az autóknak. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közelben található bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár és számos üzlet, Tesco, Aldi, Lidl, SPAR, mely nagy segítség a bevásárláshoz. A lakást adottságait és elhelyezkedését tekintve egyaránt ajánlom fiataloknak és idősebbeknek is.
Ha az ingatlant megtekintené, vagy további kérdése lenne, hívjon a hét bármely napján.
Érdeklődni: 06308693025


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Lencsési út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535620


+36 30

Ingatlannet kód: NET6535620


Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Lencsési út) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 393 750 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ancsin Anikó referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.