star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Csorna

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó lakás Csorna

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Csorna

  • 73m²


Ár:

41 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csorna belvárosától pár perc sétára ajánlom figyelmébe, az Andrássy utcában, egy tégla építésű társasház 2. emeletén található, 73 m2-es, 3 szobás lakást, amely nappali és két hálószoba, étkező, konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kialakítású.

LAKÁS:
Az ingatlan korszerű, hőszigetelt műanyag nyílászárói redőnnyel és rovarhálóval felszereltek, a bejárati ajtó fa szerkezetű. Az ingatlan fűtését elektromos, hőtárolós villanykályha biztosítja.
A társasház hőszigetelt, jól karbantartott, a lépcsőháza rendezett, a közös költség tartalmazza a lépcsőház takarítását is.
A dél keleti fekvésű nappalihoz egy 3,5 m2-es erkély is csatlakozik.
A lakáshoz egy 5 m2-es saját tároló is tartozik, de rendelkezésre áll közös kerékpár tároló is.
A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.

LOKÁCIÓ:
Elhelyezkedésének köszönhetően kikapcsolódás vagy vásárlás esetén sem kell messzire menni, bármire legyen szükség a mindennapokban, a legtöbb szolgáltatás perceken belül, ráadásul gyalog is kényelmesen elérhető.
A környék infrastrukturálisan jól felszerelt: iskola, buszmegálló, buszvégállomás minden a közelben, éppen emiatt ideális befektetési lehetőségként is szolgálhat, legyen szó akár hosszú- akár rövid távú kiadásról.
Akik kényelmes típusok, a mindennapi dolgokat könnyen és gyorsan akarják elintézni, azok számára ez a tökéletes lokáció!

FŐBB JELLEMZŐK ÖSSZESÍTVE:
-központi lokáció
-délkeleti fekvésű, erkélykapcsolatos nappali
-elektromos, hőtárolós villanykályha
-műanyag nyílászárók, redőnnyel és rovarhálóval
-saját tároló
-az utcán díjmentes parkolás

Amennyiben a kínált lakás felkeltette figyelmét, várom megtisztelő hívását.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
12.21m²
Szoba
12.1m²
Wc
0.86m²
Fürdőszoba
2.47m²
Konyha
5.5m²
Közlekedő
8.34m²
étkező
7.7m²
Nappali
17.84m²

Elhelyezkedés

Csorna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642133


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csornai téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A téglalakás ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 568 493 Ft, ami a csornai átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csorna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.