star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dombóvár

  • 103 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

28,4 millió Ft

Eladó lakás Dombóvár

  • 103 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Dombóvár

  • 103m²


Ár:

28 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
4.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dombóvár Belvárosában eladóvá vált egy egyedi elrendezésű panorámás 4 szoba nappalis felújított 103 nm es lakás !

Az ingatlan frekventált helyen egy kívülről felújított háztömbben található a belváros szívében! A lakás belső felújítása most folyik , ami áll a tetőtéri ablakok cseréjéből - az alsó szinten lévő fürdő wc teljes felújításából - a lakás minden helyiségének a burkolatából - teljes lakás festéséből. A lakás tágas amerikai-konyhás nappali egybenyitva kb 45 nm es nagy családnak is kiválóan használható , ezen kívül 4 külön nyíló szoba és 2 db fürdő kapott helyet az ingatlanban.

Bevásárlási lehetőségek-iskola-óvoda-kormányhivatal a közelben . CSOK-Hitel igényelhető a vásárlásra ! .

Referencia szám: LK091052-IN


Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611328


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611328

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dombóvári téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 28,4 millió Ft, négyzetméter ára 275 728 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611328. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.