star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dorog

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31,5 millió Ft

Eladó lakás Dorog

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Dorog

  • 54m²


Ár:

31 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Dorogon, a Schmidt Sándor lakótelepen egy 54m2-es, 2 és fél szobás emeleti lakás Eladó!

A lakáshoz tartozik:

egy tágas nappali,

külön fürdõszoba és mellékhelység is,

1 szép konyhabútorral berendezett konyha,

egy félszoba, ami gyerekszobának alkalmas,

egy hálószoba,

egy nagy elõszoba

és egy étkezõ/nappali rész

A lépcsõház tiszta, jó állapotban van. A közösköltség 5000 Ft, és közös tároló is van.

A közelben van focipálya, uszoda, mûsípálya gyerekeknek, iskola, óvoda, középiskola, Pala tó, ahol lehet horgászni, strandolni és télen korcsolyázni is. Közel van a buszmegálló és a vonatmegálló is hozzá. Rengeteg munkalehetõség van itt. Esztergom és Budapest is gyorsan elérhetõ innen. Dorog egy nagyon barátságos város, ahol mindenféle bolt, könyvtár, posta, és egy kiskorház is megtalálható. A környék alkalmas fiatal családoknak, és idõsebbeknek egyaránt!

Horváth Zsuzsanna

+36202108218

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Dorog


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6652198


+36 20

Ingatlannet kód: NET6652198


Az általad megtekintett eladó dorogi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². A téglalakás ára 31,5 millió Ft, négyzetméter ára 583 333 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Zsuzsanna referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652198. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.