star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 171 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

90 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 171 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 171m²


Ár:

90 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
1.
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Dunakeszi központjában a Városháza és a főtér mellett eladó egy tágas 5 szobás nappalis, 2 erkélyes lakás.
A lakás tájolásának és hatalmas ablakainak köszönhetően minden tere világos. Itt több fős család számára is lehetőség van a privát szféra kialakítására.
A lakásba belépve egy hatalmas előteres nappaliba érkezünk, ahonnan minden helység megközelíthető. A szobák teljesen külön bejáratúak.
A konyha is a nappaliból nyílik, mely hatalmas ablakainak köszönhetően világos, méretre készített beépített konyhabútorral felszerelt. Ez természetesen a vételár részét képezi.
A fűtésről padlófűtés gondoskodik, a nyári melegben pedig több klíma is rendelkezésre áll. Minden helyiségben 3 rétegű hang és hőszigetelő nyílászáró található, melyek redőnnyel ellátottak.
A lakás mindkét frontján levő erkélyek elhelyezkedése is tökéletes, hiszen az egyik a főútra, míg a másik csendes főtérre néz.

Parkolási lehetőség a ház előtt ingyenesen.

A környék: kiváló a város központi részén a Fő úton található, ezáltal itt minden néhány percre van.
A közlekedés : ez is kiváló, a buszmegálló néhány perc séta távolságra található, illetve a vonatállomás is úgy autóval, mint tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető.

Az ingatlan adottságainak köszönhetően remek befektetés, akár kiadásra is!

Az ingatlan per és tehermentes!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal a hét bármelyik napján. jó közlekedés, erkély
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Dunakeszi, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448025


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448025


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Dunakeszi, Fő út) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 171 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 90 millió Ft, négyzetméter ára 526 316 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szőcs Viola referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.