star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Enying

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Enying

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Enying

  • 65m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1996
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Enying központjában kínálok eladásra egy 65 négyzetméteres lakást. Az ingatlant 2024-ben teljesen felújították, beleértve a teljes víz- és villanyhálózat cseréjét is. Az ablakok műanyagból készültek és hőszigeteltek. A lakás elrendezése 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, előszoba és közlekedő. A lakás minőségi járólapokkal van ellátva, kivéve a szobákat, melyekben parketta található. Az ingatlan külső szigetelést kapott 10 centiméter vastagságban, így a lakás hőszigetelése kiváló. Az ingatlan igazán igényes és tágas elrendezésű.A lakás a városközpontban található, a buszmegálló mindössze 150 méterre, míg a boltok, posta, iskola és óvoda mind 200 méteren belül elérhetőek. Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik kényelmes, modern és központi elhelyezkedésű otthont keresnek. Ha további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni azt, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.


Elhelyezkedés

Enying


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655681


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


79 000 000 Ft

Enying

  • Szobák: 8
  • Alapterület: 210m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6655681

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó enyingi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 613 846 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.