star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom, Szentgyörgymező

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom, Szentgyörgymező

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Esztergom, Szentgyörgymező

  • 53m²


Ár:

27 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Esztergom északi város részében nyugodt, csöndes helyen kínáljuk eladásra ezt a 53nm-es kettő szobás lakást. Egy nagy nappali, egy hálószoba, tágas konyha, spejz, fürdőszoba, wc és előszoba várja új lakóját. A lakáshoz egy 4nm-es erkély van, mely gyönyörű panorámát biztosít. Tároló a ház alsó felében külön tartozik hozzá. A lakás beépített konyhával, előszoba szekrénnyel ellátott. A fűtés hőtárolós villanykályha. A lakás elhelyezkedése kiváló, a Duna part, a kerékpárút, játszótér könnyen megközelíthető. Autóval a ház előtt kényelmesen tudunk parkolni. Ha ön egy zöld környezetben keres otthont, szereti a nyugalmat kiváló döntés lehet ez a lakás. Ár érték arányban az egyik legjobb kínálat a piacon, ne várjon mert megeszi más. Hívjon még ma.


Elhelyezkedés

Esztergom, Szentgyörgymező


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6576954


+36 20

Ingatlannet kód: NET6576954


Az általad megtekintett eladó Esztergom, szentgyörgymezői téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 526 415 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bánszky Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Szentgyörgymező ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.