star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Esztergom

  • 43m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Eladó lakás Esztergom-Kertváros, Kesztölci úton (NEM SZALÉZI LAKÓTELEP)!

Jöjjön és nézze meg személyesen ezt a 1,5 szobás, nagyon jó állapotú 3. emeleti lakást!

A 43m2-ben kialakításra került egy fürdõszoba, gyerekszoba, valamint egy tágasabb nagyszoba franciaerkéllyel, melyben térelválasztó segítségével étkezõrész került leválasztásra. A konyhával szemben spejz található. Tárolási lehetõséget biztosít még egy folyosó feletti tároló, egy beépített szekrény, valamint az épülethez tartozó közös tároló is. Ahogy a fényképeken is látszik egy közös használatú, lekerített kert is az épülethez tartozik, ahova bármikor ki tudnak ülni beszélgetni, pihenni.

A lakás 2022-ben energetikai felújításon esett át, melynek keretein belül az ablakok és az erkély ajtó mûanyag nyílászárókra lettek cserélve, valamint a fûtés is korszerûsítve lett (kazán és radiátorok cseréje). A lakás melegét és a meleg vizet egy teljesen új, kondenzációs gázkazán biztosítja, a nyári hõséget pedig egy okos klíma teszi elviselhetõbbé, amely az õszi-téli idõszakban akár fûtés rásegítésre is használható.
A lakás rezsije rendkívül alacsony.


Lokációt tekintve kiváló helyen található, hiszen mind Esztergom, mind a környezõ nagyobb városok könnyen elérhetõek akár autóval, akár tömegközlekedéssel is. A mindennapi élethez szükséges boltok és szolgáltatók is elérhetõ távolságban vannak.

Ha felkeltettem érdeklõdését hívjon az alábbi számon:

Kiss Szandra

+3620 5604110

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6577614


+36 20

Ingatlannet kód: NET6577614


Az általad megtekintett eladó esztergomi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². A téglalakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 555 814 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Szandra referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.