star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom

  • 46 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó lakás Esztergom

  • 46 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Esztergom

  • 46m²


Ár:

38 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
tetőtér
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ AZ UTOLSÓ LAKÁS EGY 6 LAKÁSOS ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZBAN ESZTERGOMBAN!

Az Esztergomi Kerek templom közelében található, frekventált helyen lévő, mégis távol az éjszakai élet zajától, egy 6 lakásos új építésű társasház utolsó lakása még elérhető! Az ingatlan utcafronti része teljesen felújított, mivel a műemlékvédelem miatt ez a rész nem bontható le. A többi rész most épült fel. A szigetelt épületben a víz, villany és gázvezetékek, valamint a burkolatok, nyílászárók és a teljes épületgépészet is vadonatújak.

A 61,5 négyzetméteres lakás két fürdőszobával rendelkezik, tetőablakokkal felszerelt, fűtését gázkazán biztosítja, a meleg vízről pedig villanybojler gondoskodik. Természetesen klíma is be van szerelve. A lakáshoz tartozik egy hátsó udvari parkoló is.

Esztergom, Budapesttől mindössze 50 km-re található, a Duna partján elhelyezkedő csodaszép történelmi város. A Duna túloldalán a szlovákiai Párkány látható. Esztergom különösen kedvelt turisztikai célpont a gazdag történelmi látnivalói és a műemlékvédelem alatt álló épületei miatt. A városban több iskola és főiskola is található, így ideális választás lehet diákoknak is. Ezért itt nem csak családok, hanem befektetők is könnyen megtalálhatják a számításaikat.
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608905


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608905

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 836 957 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608905. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.