star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Göd, Oázis lakópark

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Göd, Oázis lakópark 1. kép

Eladó lakás Göd, Oázis lakópark

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Göd, Oázis lakópark

  • 102m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
Ft
Építés éve
2020
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
3 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ingatlanközvetítők szolgáltatásait nem kívánom igénybe venni, ezzel kapcsolatban ne is hívjanak! 

Gödön, az Oázis lakóparkban eladó egy négylakásos társasház részeként egy kétszintes, garázsos, kertkapcsolatos, örökpanorámás lakás. A lakás alapterülete 102 nm, amely magában foglalja az alsó szinten az előszobát, a WC-t, a nappalit, a konyhát és a kamrát. A felső szinten található egy közlekedő, három hálószoba, fürdőszoba WC-vel és a loggia. Ezen kívül az ingatlan része még egy 15 nm-es garázs, kocsibeállós előkert, hátsó 65 nm-es kert és egy 10 nm-es nyitott terasz is. A kertben egy akácból épített kisjátszótér található, illetve egy 2 nm-es kerti tároló. A garázs burkolt, a gépkocsival való be- és kiállást a gépesített kapuk könnyítik. A lakás saját víz-, gáz- és villanyórával, továbbá különálló padlástérrel rendelkezik. A fűtésről és a melegvízről kombinált gázcirkó gondoskodik, az alsó szinten padlófűtés is használható. Az egész lakásban megtalálhatók az okosotthonhoz szükséges kiállások. Mivel a garázs padlószintje a lakás alsó padlószintjétől kb. 30 centiméterrel lejjebb van, továbbá a hiánytalan 10 cm-es szigetelésnek köszönhetően nagyon jó a lakás hőtartása, gazdaságosan fűthető. A településvezetés döntése alapján a panorámát nem korlátozhatja semmilyen jövőbeli építmény.


Elhelyezkedés

2131, Göd, Oázis lakópark, Pulykaház utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6656919


+36 20

Ingatlannet kód: 6656919

Az általad megtekintett eladó Göd, Oázis lakóparki (Pulykaház utca ) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656919. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd, Oázis lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.