star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gödöllő, Belváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

55,8 millió Ft

Eladó lakás Gödöllő, Belváros

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gödöllő, Belváros

  • 80m²


Ár:

55 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
17,6 ezer Ft
Emelet
9.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
8 m²

Az ingatlanról:

Befektetésnek is kiváló! Gödöllő központjában 80 nm-es 9. emeleti örökpanorámás lakás eladó. A távfűtéses, jól szigetelő thermo nyílászárókkal, redőnyökkel, valamint biztonsági ajtóval ellátott lakásból csodálatos kilátás nyílik a belvárosra, az Alsóparkra, a Királyi Kastély bejárati homlokzatára, a Testőrlaktanyára, Alsóparkra, Egyetemre, a Művészetek házára, a gödöllői dombságra, stb. A konyhából és a nappaliból nyíló 4x2 nm-es erkélyről megunhatatlan látvány a reggeli napfelkelte. A többi szobából kitekintve esténként a Belváros, a Kertváros és a Blaha fényeiben gyönyörködhetünk. 200 m-en belül HÉV, helyközi buszmegálló, mindenféle szolgáltatás, üzlet, piac, orvosi ügyelet, rendelő, a Fő tér, bölcsőde, játszótér, 2 általános és 2 középiskola elérhető. A város 3 gyönyörű parkja (Alsópark, Kastélypark, Erzsébet park) pár perc sétára van a 2 felvonóval rendelkező háztól. A két és fél szobás lakás DK-i tájolású, nagyon világos. +1nm-es tároló is tartozik a lakáshoz. A belső térelosztás sokoldalúan variálható, kisebb alakítással a terek tovább bővíthetőek, vagy több külön helység is kialakítható a lakásban, például a feltüntetett alternatív alaprajz szerint. A lakás tehermentes, 1/1 tulajdonú. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!


Elhelyezkedés

2100, Gödöllő, Belváros, Szabadság tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6651489


+36 20

Ingatlannet kód: 6651489


Az általad megtekintett eladó Gödöllő, belvárosi (Szabadság tér ) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 55,8 millió Ft, négyzetméter ára 697 500 Ft. Az ingatlant Karpatiusz hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651489. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.