star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gödöllő

  • 386 m²

    alapterület
  • 10

    szoba

Vételár:

120 millió Ft

Eladó lakás Gödöllő

  • 386 m² alapterület
  • 10 szoba

  • Eladó lakás Gödöllő

  • 386m²


Ár:

120 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1910
Emelet
földszint
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gödöllőn a Kastély szomszédságában eladó egy 1599 nm-es telken lévő, négy külön helyrajzi számon lévő társasházi lakás a hozzájuk tartozó udvarral és tárolókkal együtt.
Az ingatlanon 1 db U; alakban elhelyezkedő épületegyüttes található, mely tárasházi alapító okirat alapján több részre tagolt. A lakásokhoz tartozó tároló és közös udvar használatát a TAO szabályozza. Az ingatlan megközelíthető az Ady Endre sétány felől, valamint a Martinovics utca felől egyaránt. Az épületegyüttes szerkezete hagyományos tömör (vegyes) falazat, a vízszintes teherhordó szerkezet borított gerendafödém és téglaboltozat. A nyeregtető fa fedélszékes szerkezet síkpala héjazattal. Az ingatlan D-i részén kialakított tárolók tetőszerkezete szintén fából készült, ezek héjazata viszont hullámpala. A lakóegységek régóta nem lakottak, felújítandó állapotban vannak, viszont statikai meghibásodást sem a tartószerkezeteken, sem a tetőszerkezeten nem tapasztalható. Az albetétek összközművesek, külön mérőórák kerültek felszerelésre. Fűtést gázkonvektorok és cserépkályhák biztosítják, a melegvízellátás villanybojlerről történik. Az albetétekhez tartozó tárolók szintén felújítandó állapotban vannak, ezekbe csak az elektromos áram került bekötésre a közművek közül.
A lakások méretei:
- 1. számú lakás: 52,2 nm
- 2. számú lakás: 93,3 nm
- 3. számú lakás: 71,8 nm
- 4. számú lakás: 66,6 nm
- Tárolók együttesen: 65 nm
- Közös használatú helyiségek: 52,7 nm

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Referencia szám: LK013914


Elhelyezkedés

Gödöllő, Martinovics Ignác utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598740


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6598740

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödöllői (Martinovics Ignác utca) téglalakás 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 386 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 310 881 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 64%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrincz Erik referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598740. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.