star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyömrő

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Gyömrő

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gyömrő

  • 44m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KÍVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, FELÚJÍTOTT lakás Gyömrőn!

Eladó Gyömrőn egy KÍVÁLÓ ÁLLAPOTÚ 44m2-es, FELÚJÍTOTT, amerikai konyhás, földszinti, társasházi lakás, elszeparált 40m2-es terasszal.

A ház 2008-ban téglából,10cm-es külső szigeteléssel épült.

Műanyag nyílászárok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.

Kombinált gázcirkó gondoskodik a fűtésről és a melegvízről, a hőleadás radiátorokon keresztül történik. A hűtést a nappaliban elhelyezett hűtő-fűtő klíma nyújtja.

Az ingatlan a közelmúltban teljeskörű FELÚJÍTÁSON esett át, ÚJ burkolatok, konyhabútor, ajtók kerültek beszerelésre, mellyel látványos és modern küllemet kapott a lakás.

A nappaliból egy 40m2 -es, viacolorral burkolt hangulatos teraszra lépünk ki, ahol igazán élvezheti a szabadidőt.

A lakáshoz saját kocsibeálló tartozik, amelyet egy elektromos kapu tesz biztonságossá és kényelmessé.

A lakás helyiségei:

Amerikai konyhás nappali
Hálószoba
Fürdőszoba
WC
Kamra
Előszoba

Gyömrő Budapest városhatárától 7 km-re található az M4-es autópálya mellett. Vonattal 25 perc alatt a Keleti pályaudvaron vagyunk. A vasútállomás gyalog és busszal is könnyedén elérhető, de Volán busszal mehetünk Kőbánya-Kispestre is.

Városi infrastruktúra:
Boltok, iskolák, óvodák, közintézmények, vasárnaponként piac.
Kirándulás és pihenés szempontjából különlegesség a tófürdő, illetve a Harmónia állatkert, ahol uszoda is van. Gyömrő egyik büszkesége az artézi kút, amiből 105 méter mélységből jön a 16 fokos ásványokban gazdag ivóvíz, aminek az ízét ingyen élvezhetjük.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361327


Elhelyezkedés

Gyömrő, FELÚJÍTOTT lakás 40m2-es terasszal!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6597741


+36 20

Ingatlannet kód: NET6597741


Az általad megtekintett eladó gyömrői (FELÚJÍTOTT lakás 40m2-es terasszal!) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 134 091 Ft, ami a gyömrői átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Szuhai Zoltán referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597741. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyömrő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.