star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyöngyös

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó lakás Gyöngyös

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gyöngyös

  • 57m²


Ár:

27 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Gyöngyös fő terének szomszédságában első emeleti lakás eladó! Gyöngyösön, a Mátra kapujában kínáljuk megvételre az a lakást, amely a Nagytemplom, és a zeneiskola tőszomszédságában található, így minden lényeges szolgáltatás megtalálható 500 méteren belül. A klasszikus, kis lakásszámú, közel évszázados épület első emeletén található gázközponti fűtéses lakás belső állapota a korábbi felújítás miatt akár azonnal költözhető. A fürdő és a wc külön helyiségben került kialakításra, a konyha kifejezetten tágas. A nagy belmagasságű lakás nagyszobájában egy hatalmas hálógaléria került kialakításra. Az elhelyezkedés és a kialakítás miatt akár ügyfélfogadásra is alkalmas irodának, vagy turisztikai felhasználásra is alkalmas, de bérbeadásra is kiváló választás. Ha egy kiváló elhelyezkedésű és remek állapotú lakást vásárolna, ezt érdemes megtekinteni! Jelentkezzen még ma!
Vl7-1458

Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."

Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.
Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.


Helyiségek

Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gyöngyös, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650835


Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650835

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi (Belváros) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 489 474 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ottó referens a Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650835. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.