star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyula, Belváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Gyula, Belváros

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Gyula, Belváros

  • 54m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Harmonikus otthon, tökéletes helyen, egyedi stílusban. Álomotthon a város szívében!

Eladóvá vált egy egyedi kialakítású, 54 nm alapterületű, nappali+1,5 szobás 1. emeleti lakás. Az ingatlan 2021 és 2023 között teljes felújításon esett át, melynek keretében a konyhából szobát alakított ki a tulajdonos és ezzel egy időben a konyhát a nagyszobába helyezte át. Ennek az elrendezésnek köszönhetően a lakásban amerikai konyhás nappali, másfél szoba, fürdőszoba és kamra is helyet kapott.
Az ingatlanban az új tulajdonos kicserélte a teljes villanyhálózatot (3x16A), új fa ablakok kerültek beépítésre 3 rétegű üvegezéssel, melyek tökéletes hő és hangszigetelést biztosítanak. A felújítás során minden helyiség új burkolatot kapott ( a szobákban laminált padló, a vizeshelyiségekbhen hidegburkolat), emellett teljesen új fürdőszoba és konyhabútor lett beépítve.
A fűtésről kombi gázkazán gondoskodik radiátor hőleadókkal, de emellett egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az ingatlan körbe van fűtve, így nagyon alacsony rezsivel fenntartható. Tovább csökkenti a fűtési költséget a lakás déli tájolása, melynek köszönhetően egész nap melegítik a napsugarak.
Az ingatlan egyedi jellegét adja továbbá, hogy az erkély is be van építve, mely tovább tágítja a hasznos alapterületet és tökéletes helyszíne a reggeli kávé elfogyasztásának akár a téli időszakban is. Itt is nagy méretű műanyag ablakok kerültek beépítésre.
A konyhabútor modern stílusú, beépített sütővel, főzőlappal, mikrosütővel és új állapotú mosogatógéppel felszerelt.
Az ingatlan vételára tartalmazza a teljes berendezést (köztük számos új vagy újszerű állapotban lévő műszaki cikket is), így itt tényleg csak a kulcsot kell átvennie! A lakás akár 15 napon beül birtokba vehető. A közönköltség 8370 Ft/hó, mely tartalmazza a takarítást, a lépcsőházi villany és a biztosítás díját, valamint a felújítási alapot is. A lépcsőházban ebben az évben cserélve lesznek az ablakok, korszerű műanyag nyílászárókra.
A lakótömb parkosított környezetben helyezkedik el a belvárosban. A közelben van a megyei kórház, iskola, óvoda, buszpályaudvar, piac, de még a nagyobb bevásárlóközpontok (Tesco, Spar) is mindössze néhány perces sétával elérhetőek.
Tökéletes választás időseknek, fiataloknak, családnak és befektetőknek egyaránt!
Jöjjön el, mert csak így ismerheti meg ennek a tökéletes otthonnak a harmonikus hangulatát! Hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, saját tároló, háromfázisú áram, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Belváros, Gyula Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626287


Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626287

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, belvárosi (Gyula Belváros) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 794 444 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Folczné Szentléleki Enikő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.