star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

18 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely

  • 54m²


Ár:

18 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Medgyessy Ferenc utca és a Takács Ferenc utca sarkán található ez a negyedik emeleti, felújítás alatt álló, 1+2 fél szobás, klimatizált téglalakás. A lakásban a teljes villanyhálózat újra lett húzva, új, redőnnyel ellátott ablakok kerültek berakásra, kialakították a központi fűtés rendszerét, illetve a víz és a szennyvíz hálózatot is felújították. Az ingatlan eredeti helyiségelosztása is megváltozott, az új kialakítás szerint a nagyobbik szobából, amerikai-konyhás nappali lett, a régi konyhából pedig hálószoba, így a nappali mellett most két hálószobát találunk a lakásban. Az új elrendezés miatt 3-4 fős családoknak is kényelmes lakhatást biztosít az ingatlan. További információkért kérem keressen!


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Medgyessy Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631438


+36 20

Ingatlannet kód: NET6631438


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Medgyessy Ferenc utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². A téglalakás ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádók Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.