star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 53m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IV. KERÜLET, ERZSÉBET UTCA!
Az újpesti lakótelep egyik kedveltebb területén az Erzsébet utcában eladó egy 53 nm-es magasföldszinti, erkélyes családi otthon.

Kiemelném, a lakáshoz saját tároló tartozik, parkolás az épület előtt ingyenes.
Az ingatlan kellemes zöld környezetben található, akár fiatal párok, akár kisgyermekes családok igényeinek is megfelelő.
Mind a bevásárlási lehetőségek sokasága, a nyugalmat árasztó parkos környék és a remek tömegközlekedés, infrastruktúra miatt is kimondottan ideális választás, akár az idősebb generációnak is.
A lakás beosztása nagyon kedvező, hiszen minden szoba külön nyílik, a két szoba közt volt egy ajtó, ami akár visszaállítható a jövőben.
Fontos információ a konyha ablakos, a fürdőszoba és wc külön helyiségben helyezkedik el, sőt egy gardrób helyiség is rendelkezésre áll, ahol minden hasznos tárgyat tárolhatunk, akár háztartási helyiségnek is tökéletes választás.
Jó hírem van a lakás műszaki felújításon átesett 2023-ban, a villanyvezetékek cseréje megtörtént, nyílászárók korszerű műanyag ablakok redőnnyel ellátva, az erkély beépített itt is új ablakok kerületek beszerelésre, redőnnyel felszerelve.
Közös költség 16,000-Ft, minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.
A fűtés számla egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.
A konyhabútor a vételárrészét képezi, az ingatlan többi bútorzata megegyezés, megbeszélés alapján maradhat.
A társasház anyagi helyzete stabil, lakóközössége kulturált és rendezett.
Az ingatlan befektetési céllal is kitűnő választás lehet, a környék kedveltsége és infrastruktúrája miatt.
A lakás lokációja minden szempontból tökéletes választás.
Az M3-as metró 10 perc séta távolságra van, autóval 5 perc alatt elérhető, Budapest belvárosába akár 20 perc alatt is bejuthatunk.
Ezenkívül a villamos és buszmegállók is pár perc alatt elérhetők. Járatszámok: Buszok: 20E, 120, 121, 25, 30, 203.Villamos: 12,14.Kellemes sétával 20 perc alatt a Duna-parton vagyunk, ahol tavasztól őszig aktív társasági élet folyik.
Az M3 as autópálya bevezetője szakasza egyszerűen elérhető, sőt a vonat- és Volánbusz közlekedés is adott.
Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára.
Bármilyen további kérdése esetén hívjon bizalommal!
Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Erzsébet utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6614358


+36 20

Ingatlannet kód: NET6614358


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Erzsébet utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 752 830 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kisvári Adrienn referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614358. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.