star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

50,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 73m²


Ár:

50 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IV. kerületben, Káposztásmegyer II.-n, 10 emeletes liftes társasház IX. emeletén, eladó egy 73nm-es, 2+1 félszobás, három franciaerkélyes lakás.

Az ingatlan keleti és északi fekvésének és nagy franciaerkélyes nyílászáróinak köszönhetően nagyon világos, panorámás kilátással a Gödöllői-dombságra.

Közepes állapotú, a villanyvezetékeket áthúzták, nyílászárói 2 rétegű thermo üveges fa típusúak, a szobák laminált parkettával a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, akár amerikai konyhássá is alakítható, így még egy félszobával bővíthető.

Tartozik a lakáshoz egy 2nm-es saját tároló (szintén a IX. emeleten), amely a vételár részét képezi a beépített bútorzattal együtt.

A környék ellátottsága és a közlekedés kiváló, a közelben óvodák, iskolák, orvosi rendelő, bevásárlási, sportolási lehetőségek megtalálhatóak! 14-es villamossal és a 30-as busszal Újpest központ metróállomás rövid időn belül elérhető!

Finanszírozás: az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható (CSOK+, babaváró), melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 50,5 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Káposztásmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6633102


+36 1

Ingatlannet kód: NET6633102


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Káposztásmegyer) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 50,5 millió Ft, négyzetméter ára 691 781 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kápmegyer Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.