star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 65m²


Ár:

51 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IV. kerületben, Káposztásmegyer I-en, a Lóverseny tér közelében, 8 emeletes társasház VI. emeletén, eladó egy 65nm-es, 2+2 félszobás, hallos lakás, 4nm-es erkéllyel.

Az ingatlan közepes állapotú, a hálószobákban a nyílászárók 3rétegű thermo üveges műanyagok redőnnyel (a nappaliban 2 rétegű thermo üvegesek), minden helység laminált parkettával burkolt, a nappali kivételével (járólapos). 2012-ben a fürdőszobát megnagyobbították és ekkor új burkolatokat is kapott. A hallban elhelyezett inverteres nagy teljesítményű klíma, az egész lakás lehűtésére alkalmas.

Egy praktikus átalakításnak köszönhetően amerikai konyhás nappalit alakítottak ki 2013-ban, így nyerve még egy félszobát. A konyhabútor a beépített gépekkel a vételár részét képezi.

Déli és északi fekvésének köszönhetően világos átszellőztethető.

A környék infrastruktúrája kiváló a közelben, óvodák, iskolák, sportolási, bevásárlási lehetőségek, gyermekorvos, gyógyszertár megtalálhatóak! 14-es villamos, 20E, 296, 126 buszok megállója pár perc sétára található, amellyel Újpest központ, Keleti pályaudvar, Békásmegyer, Dunakeszi, rövid időn belül elérhető.

Finanszírozás: az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható (CSOK+, babaváró), melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 51,9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Káposztásmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6633535


+36 1

Ingatlannet kód: NET6633535


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Káposztásmegyer) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 798 462 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kápmegyer Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633535. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.