star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár, Belváros

  • 97 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

55 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár, Belváros

  • 97 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár, Belváros

  • 97m²


Ár:

55 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Különleges lakást kínálunk megvételre Kaposvár belvárosának szívében, a Múzeum utcában. A társasház első emeletén helyezkedik el, 97 m2-es, több erkélye is van. Kialakítása teljesen egyedi, hangulata magával ragadó. Azonnal feltűnnek a természetes fa-, tégla-, és kőburkolatok, valamint ezeknek a meleg színvilágát hordozó csempék és járólapok. Hatalmas, impozáns nappali a lakás éke, központi része, az egyik erkély is innen nyílik. Több helyen ajtók helyett téglával kirakott boltívek választják el, és egyben kötik össze a különböző helyiségeket, egységes jelleget adva az otthonnak. A konyhában ötletesen kialakított sarokban összpontosul minden lényeges funkció, ott helyezték el a tűzhelyet, mosogatót, és a bárpult szerűen megalkotott munkafelületet, ami alatt remek tárolási lehetőség adott. Praktikusan ablak is van itt, így a természetes fény bőven bejut, és lehet rendesen szellőztetni. Van hely az étkező számára is, valamint innen nyílik egy másik erkély is. A fürdőben zuhanykabint helyeztek el, WC pedig van bent is és külön is. Ezen kívül van még hálószoba, ami szintén nem kisméretű. Ha több szobára lenne szükség, a nappali ketté bontható. A lakás fűtése cirkós, kombi gázkazán biztosítja a meleg vizet is. Külső nyílászárói fakeretesek. Abszolút belvárosi elhelyezkedése, kiváló paraméterei, tágas, világos helyiségei, nagyon jó állapota, és mással össze nem hasonlítható hangulata igazán egyedülállóvá teszi.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Belváros, Múzeum utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573565


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6573565

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Kaposvár, belvárosi (Múzeum utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m². A téglalakás ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 567 010 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573565. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.