star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 535 m²

    telek

Vételár:

86,99 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 535 m² telek

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 125m²


Ár:

86 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kaposváron, a kedvelt Kecelhegyi városrészben kínálok megvételre két darab új építésű, igényes társasházi lakást.

A minden igényt kielégítő társasház egy jó elhelyezkedésű, 1070 m2-es telekterületen épül, így mindkét lakáshoz 535 m2-es önálló udvarrész tartozik majd.

A felépítmény igényes kivitelezéssel és minőségi anyagok felhasználásával osztrák technológiával (könnyűszerkezetes) készül.

A lakások kialakítása megegyező, így a földszinten tágas amerikai konyhás nappalitér, egy szoba, fürdőszoba, kamra, mellékhelyiség, és egy mosókonyha-háztartási helyiség, míg az emeleten további 3 szoba, egy gardrób helyiség és egy fürdőszoba nyert teret.

Az emeleten egy 18,85 m2-es fedett erkély kerül kialakításra, a földszinten pedig a közösségi térből megközelíthető, elkülönített intim udvarrész ad teret kikapcsolódásra.

Az ingatlan padlófűtése hőszivattyúval biztosított (wifi-s termosztáttal), valamint a beépítésre kerülő műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátottak, így a lakás fenntartási költsége kifejezetten alacsony lesz.

A tágas és világos közösségi térben klíma is felszerelésre kerül.

A burkolatokat a leendő tulajok kiválaszthatják, így biztosítva a saját ízlésviláguknak való esztétikát.

Gépkocsik számára a társasház előtti udvarrészben biztosított a beállás, továbbá lakásonként egy autó számára a fedett parkolás is adott.

Az ingatlantól a belváros pár perc alatt gépkocsival, vagy akár tömegközlekedéssel is elérhető.

A lakások átadási határideje: 2024.05.31.

További információért kérem keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365161


Elhelyezkedés

Kaposvár, Új építésű lakások a Kecelhegyen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632056


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632056


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Új építésű lakások a Kecelhegyen) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 535 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 86,99 millió Ft, négyzetméter ára 695 920 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.