star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 116 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 116 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 116m²


Ár:

84 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
3.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Kecskeméten kivételes adottságú 116 m2-es otthon és vállalkozás egyben!

Kecskemét Főterétől pár percnyi sétára található ingatlan tágas terekkel rendelkezik, 73,5 m2 alapterületű, nappali+ 2 szobás lakás, aminek az előteréből nyíló emeleti részen már kialakított és jelenleg rendelőként hasznosított ingatlanrész található, ami 42,5 m2-es,1,5 szobás, saját fürdőszobás lakásként akár lakótér növelésre is alkalmas, mert a lakáson belül került kialakításra a lépcsőtér.

A lakótér elrendezését tágas, világos terek jellemzik, ami ritkaságnak számít a mai kínálatban.

A lakás fűtése rendkívül alacsony költséggel fenntartható, radiátoronként wifi-s eléréssel szabályozható, illetve a lakás klimatizált, és elektromos beléptető kiépítése is megtörtént.
A társasház egy régmúltú cég kivitelezése, aminek a precíz munkájának köszönhetően a mai napig rendkívül jó műszaki állapotnak örvend! A teremgarázsban garázsvásárlási lehetőséget nyújt a Tulajdonos plusz vételár fejében!

Az ingatlant jelenlegi kialakításában akár befektetés céljára és első otthonnak is kiváló lehetőséget nyújt! Hívjon bizalommal és nézzük meg ezt a remek belvárosi ajánlatot!

Referencia szám: LK011857


Elhelyezkedés

Kecskemét, Munkácsy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611571


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6611571

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Munkácsy utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 731 897 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kriston Károly referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.