star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó lakás Kiskunhalas

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kiskunhalas

  • 54m²


Ár:

19 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Lakásba költöznél, de nem szeretnél a felújítással bajlódni? 
Szereted a letisztult, igényes környezetet? – Ezt a lakást látnod kell!!!
A Bács-Kiskun Vármegyei Kiskunhalas, Erdei téren kínálom eladásra ezt a 4. emeleti, 54 m2-es, felújított ERKÉLYES TÉGLA lakást. 
Az ingatlanban található: - előszoba - konyha - 2 szoba - fürdőszoba - WC- kamra helyiség.
A lakás 2022-ben jelentős felújításon esett át, így a nyílászárók cseréje, valamint az ingatlan festése is megtörtént. Az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik, valamint hűtő-fűtő klíma biztosítja a nyári meleg elleni megfelelő védelmet. A közösköltség havi 6.000 Ft. 
A lakáshoz egy erkély is tartozik, amelyre kiülve akár egy kellemes bor elfogyasztására is lehetőség van. A teljes konyhabútor, valamint kisszobai beépített bútor is a vételár részét képezi. Az ingatlanhoz tartozik a lépcsőházban található, kizárólagos használatú tárolóhelyiség, valamint közös, kerékpártoló helyiség is. 
Abban az esetben, ha vevő nem kíván alkudni, a személyes tárgyakat leszámítva, akár a teljes bútorzat a vételár részét képezi. 
Az ingatlan CSOK-, és hitelképes. A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozásához a vevők részére a piacinál kedvezőbb kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében állok ügyfelek rendelkezésére. 
Az ingatlan irányára: 19.990.000 Ft 


Elhelyezkedés

Kiskunhalas, Erdei tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6604025


Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6604025

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskunhalasi (Erdei tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 370 185 Ft, ami a kiskunhalasi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunhalas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.