star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kistarcsa

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

43,4 millió Ft

Eladó lakás Kistarcsa

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kistarcsa

  • 54m²


Ár:

43 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!!!

Kistarcsán, az Eperjesi úton, bruttó 60 nm-es (nettó 54 nm), 2 szobás, tetőtéri, IV. emeleti, DNy-i fekvésű, panorámás, alacsony rezsijű, ablakos konyhás, jó állapotú, házközponti fűtésű (padlófűtés jellegű), azonnal birtokba vehető, tehermentes panel lakás eladó.

A közös költség fűtéssel együtt 23.000 ft, a lakás hűtő klímával felszerelt, továbbá egy közös tároló is az ár részét képezi.

Az ingatlan felújítása során az összes víz - és villanyvezetékek, hideg - és meleg burkolatok, biztonsági ajtó kicserélésre kerültek.

A környék ellátottsága, infrastruktúrája jó, a közelben bevásárlási lehetőségek, busz - és HÉV megálló, iskola, óvoda található.

Érdemes megnézni, hívjon bizalommal akár hétvégén is!
L.D

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK Plusz ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk az összes elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

- Egyedi, bankfiókban nem elérhető kamat- és díjkedvezmények
- Hitelképesség vizsgálat
- Idő, energia és pénz megtakarítás
- Teljes hivatali ügyintézés ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363563


Elhelyezkedés

Kistarcsa, Eperjesi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616438


HASONLÓ INGATLANOK


43 400 000 Ft

Kistarcsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616438


Az általad megtekintett eladó kistarcsai (Eperjesi utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 43,4 millió Ft, négyzetméter ára 803 704 Ft, ami a kistarcsai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Lenti Dávid referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kistarcsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.