star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kisvárda

  • 139 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

46 millió Ft

Eladó lakás Kisvárda

  • 139 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kisvárda

  • 139m²


Ár:

46 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
nincs
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálok Kisvárda városközponthoz közeli , kedvelt társasházában egy három szoba, erkély kapcsolatos nappali, konyha-étkező, kettő fürdőszoba és egyéb hasznos helyiségekből álló társasházi lakást. Az ingatlan első emeleti. Fűtését tekintve egyedi gáz fűtés radiátorral. Előnye az ingatlannak, hogy zárt az udvara, és két nagy terasz kapcsolódik hozzá, ahová kellemes kiülni. Elhelyezkedésének köszönhetően a közelben találjuk a közintézményeket, bevásárlási lehetőséget is. Kiváló lehetőség nagy családosoknak is, illetve jó befektetési lehetőséget is kínál. A vétel ár része lehet a Babaváró hitel, illetve a városon kapható CSOK+.


Elhelyezkedés

Kisvárda, Szent László utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636513


HASONLÓ INGATLANOK


17 200 000 Ft

Kisvárda, Tompos úti lakótelep

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 48m²

22 900 000 Ft

Kisvárda

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 39m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636513

Az általad megtekintett eladó kisvárdai (Szent László utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 139 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 330 935 Ft, ami a kisvárdai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Katkó Lászlóné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636513. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisvárda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.