star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Komárom

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,87 millió Ft

Eladó lakás Komárom

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Komárom

  • 49m²


Ár:

35 872 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Soha nem látott négyzetméter áron ( 608 000,- Ft/ Nm ) újépítésű lakóparkban lakások megvásárolhatók!!!

A beruházó kellemes hangulatú, modern megjelenésű, nagy volumenű ingatlan beruházási projektet valósít meg az egykori Dobi István Gyermekváros helyén a közel 31 ezer négyzetméteres területen.
A projekt megálmodásakor arra törekedtek, hogy az épületek és az zöldterület harmonikus egységet alkossanak.

Figyelem! A tervezés során meghatározó szempont volt a kivitelező részéről, hogy egy sokak által áhított, hatalmas zöld területekkel ellátott, álomszerű lakó környezetet hozzon létre!

Az épület modern építési stílusa és annak formai megjelenése illetve a fűtés technológiák alkalmazása, valamint a megújuló energia felhasználás feltételeinek megteremtése is kialakításra kerül.

Lakóparkon belül a következő ingatlan kerül értékesítésre:

Épület száma: " B "
Lakás száma: B-0 / L4

- Lakás alapterület: 49,38 Nm
- Nappali: 16,25 Nm
- Konyha/Étkező: 7,78 Nm
- Fürdő: 4,30 Nm
- Wc különálló: 2,03nm
- Előtér: 4,11 Nm
- Szoba: 11,35 Nm
- Közl./ " Gard ": 3,56 Nm
- Terasz: 9,70 Nm
- A lakás fűtés elektromos áramon keresztül ( fűtő/hűtő klíma)
- Az ingatlan magas fűtéskész állapotban kerül átadásra, ami azt jelenti, hogy az ingatlan belső burkolatának ( csempe, járólap, laminált parketta, szaniter eszközök) a kivitelezése az új tulajdonosra vár.

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Az ingatlan ára nem tartalmazza a lakáshoz tartozó terasz és kert árát, amelyek a lakás árától eltérő áron ( Nm ) vannak számolva.

Az ingatlan vételára megyei szinten a legkedvezőbb áron található.
Ez a vételár 2024.03.31-ig elérhető, a megjelölt időntúli vásárlás esetén az ár emelkedni fog. A beruházó az ár változtatás jogát fenntartja!

Parkolóhely igény esetén opcionálisan vásárolható: Bruttó 1.2 M Ft áron!
Az ingatlan hitelre és kézpénzre is megvásárolható! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362215


Elhelyezkedés

Komárom, Lidl körzetében B


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604075


+36 70

Ingatlannet kód: NET6604075


Az általad megtekintett eladó komáromi (Lidl körzetében B) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 35,87 millió Ft, négyzetméter ára 732 082 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Kissné Szilvia referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604075. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.