star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Komló

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó lakás Komló

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Komló

  • 56m²


Ár:

16 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Komló legkedveltebb Szilvási városrészében kínálok megvételre egy 56 nm-es, erkélyes, 2,5 szobás lakást. Az ingatlan egy 4 emeletes, szigetelt társasház 3. emeletén található, csendes és zöld környezetben.

A lakás jó elosztású és pár felújításon már átesett, beleértve az új bejárati ajtót, a fürdőszobai burkolatokat és a hidromasszázs funkciós sarokkádat. A modernizált villamos és vízvezeték rendszerek mellett az ablakokat is korszerű műanyag nyílászárókra cserélték, kivétel az erkély.

Az eladó teljes bútorzattal kínálja az ingatlant, így a beköltözés csak egy tisztasági festés és parkettázás után azonnal megtörténhet.

Az ingatlanhoz tartozik egy különösen tágas, zárható tároló, ami kiválóan alkalmas a háztartási eszközök, kerékpárok vagy szezonális tárgyak elhelyezésére.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, pár perc sétával elérhetőek iskola, óvoda, gyógyszertár, valamint több bevásárlási lehetőség is, mint például Spar és Pepco.

Az ingatlant mindazoknak ajánlom, akik modern környezetben, jó közlekedési és szolgáltatási lehetőségek mellett szeretnének új otthonhoz jutni.

Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Komló, Vértanúk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650716


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650716


Az általad megtekintett eladó komlói (Vértanúk) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 301 786 Ft, ami a komlói átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Vitényi Roland referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.