star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Körmend

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Körmend

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Körmend

  • 53m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Körmend belvárosában tégla építésű, 2 szobás megkímélt állapotú lakás eladó a 3. emeleten. 2010-ben műanyag ablakok lettek beépítve, a folyosón, fürdőszobában és a konyhában járólap csere történt. Mindkettő szoba parkettás, jól berendezhető a méretükből adódóan, valamint besüllyesztett gardrób szekrény rész is megtalálható. A közlekedő folyosón külön kis tároló rész található, innét nyílik a külön bejáratú mellékhelyiség , mely szintén a felújítás során lett kilakítva.
Tégla építés és a műanyag ablakok miatt a fűtési költsége nagyon kedvező, távhővel és egyedi mérővel rendelkezik.
Belvárosi elhelyezkedéséből adódóan a közelben piac, spar, orvosi rendelő stb. 1-2 perc sétával elérhető.
Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
GDN Ingatlan Körmend. Juhász Zsolt
Tel: +36307017952
j.zsolt@gdn-ingatlan.hu ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354973


Elhelyezkedés

Körmend, Körmend belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6538616


+36 30

Ingatlannet kód: NET6538616

Az általad megtekintett eladó körmendi (Körmend belváros) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 537 736 Ft, ami a körmendi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6538616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Körmend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.