star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 100m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kőszeg történelmi belvárosában hangulatos lakás kedvező áron eladó

Kőszeg történelmi belvárosában csendes, nyugodt környezetben 100 m2-es tégla építésű lakás eladó.
Az ingatlan teljes felújításon esett át, amely magába foglalta a teljes víz, csatorna és elektromos hálózatot, valamint egy új gépesített konyhabútor került beépítésre és minden helyiség új burkolatokat kapott.
A lakásban található egy amerikaikonyhás nappali, 2 hatalmas szoba, egy fél szoba, egy fürdőszoba és egy közlekedő.
Az lakás elektromos fűtéséhez a villanyhálózat előkészítése megtörtént és alternatív megoldásként az egyik szobában található egy kandalló, valamint a másik szobában van egy működő kémény, ahol korábban cserépkályha működött, így adott a lehetőség további fatüzelésű kályha, kandalló beüzemelésére.
Az ingatlan rendkívül világos, mivel a társasház sarok lakása, így rengeteg ablakkal rendelkezik. Az utca csendes, szinte csak gyalogos forgalom van, mivel csak behajtási engedéllyel rendelkező gépkocsik hajthatnak be. Az új tulajdonosnak is lehetősége van engedély igénylésére.
Nem átlagos tucat lakás, igazi ritkaság.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető a kifizetést követően.


Elhelyezkedés

Kőszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551936


+36 30

Ingatlannet kód: NET6551936

Az általad megtekintett eladó Kőszeg, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 000 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.