star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg

  • 179 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

58 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg

  • 179 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg

  • 179m²


Ár:

58 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kőszegen 179 m2-es egyedi tervezésű, panorámás sorházi lakás alkalmi áron eladó

A sorházi lakás környezete:
Az ingatlanegyüttes Kőszeg kedvelt lakóövezetében, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, a Szabó-hegyre néző panorámával, közel a belvároshoz.
Egy lakás 380 m2-es telken helyezkedik el. A lakásokhoz kizárólagos használati joggal rendelkező, jól elszeparált 251 m2-es parkosított kertek tartoznak. A ház előtt 2 gépkocsi számára biztosított a parkolás. A házhoz kapcsolódik biciklik és egyéb szerszámok tárolására alkalmas tágas tároló.
A lakásról:
A lakás 179 m2, egyedi tervezésű, kétszintes sorházi lakás, mely egy 4 lakásból álló sorházban helyezkedik el. A ház 2 bejárattal rendelkezik, praktikus és kényelmes elrendezésű és világos, tágas terek jellemzik.
A földszinten található egy előszoba, egy konyha, étkező, egy nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy kamra, egy kazánház és tároló helyiségek.
A nappaliból egy fedett teraszra léphetünk ki.
Az emeletre egy szép kivitelű, kényelmes lépcső vezet, ahol 5 hálószoba, 2 fürdőszoba egy gardróbszoba és egy közlekedő található.
A lakásban rengeteg tárolási lehetőség van, a hatalmas beépített szekrényeknek és a gardróbszobának köszönhetően.
Az ingatlan fűtéséről és melegvíz ellátásáról korszerű kondenzációs kazán gondoskodik.
A lakás egyedi, különleges tervezésű, nem átlagos tucat lakás, igazi ritkaság.


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651970


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651970

Az általad megtekintett eladó kőszegi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 179 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 324 022 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651970. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.