star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Lenti

  • 39 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Lenti

  • 39 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Lenti

  • 39m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1986
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA kínálatában eladó a #164346 hivatkozási számú LENTI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

A szlovén határ közvetlen közelében, Lenti város központjában kínáljuk eladásra ezt a kedves kis 38 m2-es, egy szobás lakást, amihez erkély és egy 3 m2-es, zárható tároló is tartozik. A lakás az épület 3. emeletén található, a társasház négy emeletes.  A lakás fűtése konvektorokkal van megoldva, a melegvízet egy új villanybojler biztosítja.  A közös költség kb. 6000,-Ft és mivel a lakás körben fűtött, a gázszámla  mindig alacsony marad. A lakás lakható állapotú, azonnal költözhető, de igény szerint felújítás szükséges lehet.

Egyedülállóknak, fiatal párnak első lakásként, és idősebbeknek is ajánljuk, hiszen alacsony a rezsi, valamint a lakás rendkívül jó elhelyezkedése biztosítja, hogy minden szükséges szolgáltatás pár lépés távolságra van.

Lenti városa híres a gyógyfürdőjéről, energiaparkjáról, számtalan szórakozási, és kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. 

Várom hívását

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ LENTI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #164346

Az OPENHOUSE NAGYKANIZSA INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Lenti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578629


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó lenti téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 407 692 Ft, ami a lenti átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Sári János referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.