star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Lenti

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

23,99 millió Ft

Eladó lakás Lenti

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Lenti

  • 60m²


Ár:

23 999 999 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy 60 négyzetméteres 4. emeleti belvárosi lakást, mely kíváló lehetőség befektetésre, de saját részre is tökéletes választás.
Az ingatlaban 2 hálószobát, egy nappalit,konyhát étkezővel,fürőszobát, külünálló mellékhelyiséget találunk. A lakásban a villanyvezetékek cseréje a konyhában és a fürdőszobában történt meg pár éve, amikor felújításon estek át a helyiségek. Nyílászáró csere nem történt a lakásban, de jó állapotban vannak a fa ablakok, melyek redőnnyel is el vannak látva.
A fűtése gáz konvektorral történik.
Közös költség 13.500.- Forint, ebben a víz fogyasztás is bent van.
A háztól egy karnyújtásira van minden, közelben megtalálható élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskolák, buszmegálló, bank, étterem.
Sőt a közelben találjuk meg a kedvelt Lenti Termálfürdőt és Szent György Energiaparkot, mely nagyon jó kikapcsolódást nyújt egész évben, de aki egy kicsit távolabb szeretne kirándulni a város zajától és csendre vágyik, az mindössze 10 km-re találja a Gosztola Gyöngye erdők szállodáját az itt biztos megtalálja a magának megfelelő kikapcsolódást.
A tömegközlekedés is kíváló minden irányban. Lenti Zalaegerszegtől 40 km-re, Nagykanizsától 54 km-re található, de a határ is 6 km-re van.

Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Wc
1.17m²
Fürdőszoba
4.8m²
Konyha
8m²
Szoba
9m²
Szoba
9.8m²
Nappali
19m²

Elhelyezkedés

Lenti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612925


Budavári- Lőrincz Dóra

Budavári- Lőrincz Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó lenti téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 23,99 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a lenti átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Budavári- Lőrincz Dóra referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612925. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.