star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Lenti

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó lakás Lenti

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Lenti

  • 49m²


Ár:

22 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő,

Lenti központjában, zöld övezetben eladóvá vált ez a 4.emeleti igényesen felújított lakás.

A tető szigetleve lett, a lépcsőházban a nyílászárók ki lettek cserélve. A külső szigetelése is folyamatban van az épületnek, erre már az összeg nagy része félre is van téve. Ezért is 17880 Ft a közösköltség havonta+ az egyedi víz fogyasztás.
A lakásban minden ki van cserélve. Új nyílászárók, új víz és villany vezetékek vannak beszerelve, új a szellőző és a szennyvíz cső is. A bojler is ki lett cserélve, ez éjszakai áramról működik.
A lakás mindösszesen 49 nm-es, de nagyon praktikus az elosztása. Belépve egy tágas konyha+ étkező rész fogad. Innen nyílik a kisebbik szobába az ajtó. A folyosó részen balkéz felől egy külön WC és a fürdőszoba található. A végén pedig szembe találjuk magunk a nappalival/ szobával. Ebben a helyiségből egy francia erkélyről tudunk gyönyörködni a kilátásba, ami a parkara néz.
Az épület előtt kialakított parkolóban ingyenes a parkolás.
A közelben minden megtalálható: bölcsőde, óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, éttermek, parkok, minden is.
Az ingatlant jelenleg bérlik, így ha befektetésnek szeretné megvásárolni, a bérlő is adott, aki szeretne maradni, de persze mindez megbeszélés kérdése.

További kérdés miatt várom megkeresését. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, amerikai konyha, új villamoshálózat, saját tároló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Lenti, Lenti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633380


Az általad megtekintett eladó lenti (Lenti) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 459 184 Ft, ami a lenti átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633380. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lenti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.