star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Lőrinci

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,4 millió Ft

Eladó lakás Lőrinci

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Lőrinci

  • 41m²


Ár:

22 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Heves megyében, a Mátrához közel, Budapesttől 60 km-re, Hatvantól 7 km-re Lőrinci-Mátravidéki Erőműnél kínálom eladásra ezt a 42 nm2 rendeztt, parkosított ligetes környezetben épült, felújított lakást.
Tégla falazatú 12 lakásos tégla társasház 1. emeletén található, mely Magyarország egyik legismertebb Horgásztava, az Erőműi Tó mellett épült. Igaz a lakásból nem látszik a tó, de gyalog kb 3 perc sétára van a tó. Akik a nyugalmas élet mellett horgászni is szeretnek, nekik mindenképpen a figyelmükbe ajánlom!
A lakás 2022-ben teljesen fel lett újítva. Korszerű új nyílászárókat, új elektromosrendszert és fűtési rendszert építettek ki, a fürdőszobában is a teljes vízrendszert kicserélték, új burkolatot, szanitereket szereltek fel.
A lakás melegéről egy korszerű kondenzációs gázkazán gondoskodik, rézcsöves központi fűtűssel.
A konyhát, fürdőszobát, WC-t és a folyosót járólappal, a két szobát laminált parkettával burkolták, mely esztétikus, igényes megjelenést biztosit a lakásnak.
Konyhája, fürdőszobája gépesített. A lakásban lévő bútorok megegyezés tárgyát képezik. Új a gáztűzhely, elektorosom sütővel, minden berendezést 2 éven belül vásárolt a tulajdonos.
Alacsony rezsi és közösköltsége miatt gazdaságosan fenntartható mindenki számára.
Közös költség 5.000 ft / hó, mely a biztosítást, a szemétszállítást, és a felújítási alapot tartalmazza. Összetartó, rendes a lakóközösség, mely szintén nagy előny egy több lakásos társasház esetén.
A lakáshoz tartozik a pincében egy kisebb zárható tároló.
A lakótelepen minden max 5 perc sétára megtalálható: kis vegyesbolt, orvosi rendelő, fogászat, és a buszmegálló.
Mindenkinek ideális ez a lakás, akár fiatal kisgyermekes családoknak, akár az idősebbeknek, akik a parkok nyugalmat és a csendet szeretik.
Jöjjön el, nézzük meg együtt ezt a felújított lakást.
DIJMENTE PLUSZ SZOGÁLTATÁSKÉNT BANKFÜGGETLEN tanácsadóként minden elérhető bank és hitelintézet ajánlata közül fogjuk kiválasztani Önnek a legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.
Ha a vásárlához előtt a saját otthonát is értékesíteni szeretné, akkor a legjobb helyen van! Ebben is a segítségére leszek, hívjon vagy írjon bizalommal.
Amennyiben mégsem ez az álmai otthona, akkor folytassuk együtt a keresést.


Elhelyezkedés

Lőrinci, Erőmű tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658172


HASONLÓ INGATLANOK


16 600 000 Ft

Lőrinci

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 72m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658172

Az általad megtekintett eladó lőrinci (Erőmű tér) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 22,4 millió Ft, négyzetméter ára 546 341 Ft, ami a lőrinci átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Felvidéki Mónika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658172. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lőrinci ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.