star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Makó

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó lakás Makó

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Makó

  • 47m²


Ár:

18 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Makó Bajcsy Ltp. C4-s épületben, eladó egy 47 nm-s 2 külön bejáratú szobás középső lakás. A panelház 4 emeletén található. Eredeti műanyag nyílászárokkal, redőnnyel és szúnyoghálóval van szerelve. A szobákban szőnyegpadló szőnyeggel. Konyha és a közlekedő folyosó, fürdőszoba, WC újra burkolva, a fürdőszobában kád található, és a WC külön helyiségben van. A lakás fűtéséről, és melegvíz ellátásáról kombi cirkó gázkazán gondoskodik radiátorokkal, a lakás rezsije ezáltan igen alacsony. Nyugodt, csendes, rendezett lépcsőházban található. Tökéletes lehet fiatalpároknak, egyedülállóknak, idősebbeknek. A város központjától nincs messze, közelben bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda és bölcsőde is megtalálható.
Bármely felmerülő kérdéssel hívjon bizalommal. Irányár: 18,9 millió Ft.


Elhelyezkedés

Makó, Bajcsy-Zsilinszky lakótelep C4


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539359


HASONLÓ INGATLANOK


21 800 000 Ft

Makó

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 56m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539359


Az általad megtekintett eladó makói (Bajcsy-Zsilinszky lakótelep C4) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². A panellakás ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 402 128 Ft, ami a makói átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539359. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Makó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.