star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Báger-tó

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

52 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Báger-tó 1. kép

Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Báger-tó

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár, Báger-tó

  • 110m²


Ár:

52 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
Ft
Emelet
1.
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Képek: https://photos.app.goo.gl/1f63f2NZkb5vCmXVA

Eladó Mosonmagyaróváron csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, a Báger tóhoz közel egy 1. emeleti teljesen külön bejáratú ingatlan, egy 2 lakásos társasházban. 

A kiváló elrendezés ideális 2-3 gyerekes családok számára. A 110nm-es lakrész saját lépcsőházzal rendelkezik. 

Felosztása: előszoba, 3 hálószoba, külön fürdő / WC, egybenyitott konyha étkező és nappali, spájz mosókonyhával. Az alsó részen található egy 20nm-es szigetelt központilag fűtött, járólapozott helység, ahol kialakítható iroda, raktár, konditerem vagy akár egy műhely. 

A fűtésről egy modern turbós-kondenzációs gázkazán gondoskodik, ám alternatív fűtésként használható a vegyestüzelésű kazán is. A lakásban található 2db 3.5KW-os inverteres LG klíma is amivel lehet fűteni/hűteni a lakrészt. A központi fűtés lapradiátoros hőleadással rendelkezik, de a fürdőszobában padlófűtés és törölközőszárító került kialakításra. A melegvizet elő lehet állítani a gázkazánnal bojlerben, de mivel a bojler hibrid kialakítású így lehetőség van elektromos árammal is üzemeltetni azt.

A rezsi rendkívül alacsony, hála a kiváló minőségű és mennyiségű szigetelésnek és a műanyag nyílászáróknak. A villanyhálózat 3x16A. 

A Lakás 1991-es (Porotherm tégla és Ytong) építésű, de 2017-ben teljeskörűen fel lett újítva (szigetelés, víz, lefolyó, villanyvezetékek, fűtés, nyílászárók cserélje). 

A lakáshoz tartozik egy előtetős autóbeálló a bejáratnál (15nm), illetve egy nem fedett parkoló. Előkert vagy kertrész és terasz nem tartozik az ingatlanhoz! Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, és azonnal költözhető! A fényképeken található bútorok az ingatlan részét képzik!


Elhelyezkedés

9200, Mosonmagyaróvár, Báger-tó, Árvácska utca 16/2

Helyrajzi szám: 4400/A/2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6658789


+36 70

Ingatlannet kód: 6658789


Az általad megtekintett eladó Mosonmagyaróvár, báger-tói (Árvácska utca 16/2) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 472 727 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Dávid hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658789. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár, Báger-tó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.