star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 54m²


Ár:

38 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2001
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egy varázslatos otthon, aminek minden porcikája szívvel, szeretettel készültMosonmagyaróvár csendes utcájában, egy már kívülről is különlegesnek mondható társasházban bújik meg ez a viszonylag kis alapterületű, ám mégis tágas lakás. Már az előszobába lépve napfény ragyogja be a hazatérőt, ahol nagyméretű tároló szekrény és ülőke segíti a kényelmes megérkezést. Tovább haladva egy elegáns konyha tárul elénk, mely maximálisan gépesített, biztosítva a főzés örömét. E nyitott és lendületes térben található a nappali és az étkező, mely meghitt pillanatokat nyújt a nap további részére. Ha nem szeretne csupán e mesés beltérben tartózkodni, 2 db különálló erkélyen nyílik lehetőség egy kis borozgatásra, baráti beszélgetésre. Az esti pihenéshez egy hangulatos hálószoba várja, hatalmas beépített szekrénnyel, melyben a teljes ruhatár elfér. A fürdőszoba ez esetben tényleg megérdemli a szoba elnevezést, hatalmas sarokkád biztosítja a habfürdős kényeztetést, gyönyörű mosdónál szépítkezhet, a mosógép és a WC mellett pedig még mindig tágas tér marad az esti készülődéshez. Az emeleten, egyedi falépcsőn megközelítve, egy további szoba találhatót, mely a tetőtéri elrendezésből adódóan alacsonyabb belmagasságú, ám gyerekkuckónak vagy dolgozó helyiségnek kiváló. Az ingatlan szigetelt, így az alacsony rezsi egész évben fenntartható, a kellemes hőfokról egyedi kazán, klíma és redőny gondoskodik.Ez a tüneményes lakás, egy remek társasház 2. emeletén található, ami további előnyökkel büszkélkedik. A bejárati ajtó előtti folyosón egy virágokkal teli, fedett kávézósarok fogadja az ide érkezőt. A kerékpár vagy a babakocsi a körfolyosó bármely részén esőtől védve elhelyezhető. Lent nagyméretű terasz található a közös programokhoz, a gyönyörű zöld udvaron pedig kerti bútor és grillező várja a piknikezni vágyókat. A környéken akár gépkocsi nélkül is minden elérhető: nagy áruház, divatáru üzletek, húsbolt, vegyesbolt, pékség, piac, fagyizó, gyógyszertár, orvosi rendelő és még sorolhatnám. A buszmegálló a közelben, a Mosoni-Duna mellett pedig számtalan szabadidős program tervezhető.És ha ez még mind nem elég, a mélygarázsban lehetőség van gépkocsijához saját garázst bérelni, biztonságban tudva azt az év minden szakában.Ha hitelre van szüksége, teljes körű és ingyenes hitel ügyintézéssel és pénzügyi tanácsadással állunk rendelkezésére.Győződjön meg személyesen is a fent leírtakról, keressen bátran és tekintsük meg együtt ezt a nem mindennapi ingatlant.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576554


+36 30

Ingatlannet kód: NET6576554


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 712 963 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csóka Laura hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576554. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.