star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 49m²


Ár:

33 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1977
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy 4 szintes panel épületben található, távfűtéssel egyedi mérővel ellátott lakás Mosonmagyaróvár városközpontjának legkedveltebb részén, ahol az iskola, óvoda, posta és boltok mind a közelben találhatóak.Ez a lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének belekóstolni a városi élet nyújtotta kényelembe, miközben a családias légkört sem kell nélkülözniük. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját otthonával lépjen be Mosonmagyaróvár pezsgő központi életébe.Az épület panel szerkezetű, ami garantálja az építési stabilitást és a jó hőszigetelési tulajdonságokat az évszakok függvényében. A lakókörnyezet ideális családok számára is, hiszen az oktatási és nevelési intézmények, valamint a hétköznapi bevásárlásokhoz szükséges üzletek sétatávolságon belül találhatóak.A lakás a lift nélküli épület 2. emeletén helyezkedik el, kínálva ezzel a leendő tulajdonosoknak a városi élet minden kényelmét. A távfűtés egyedi mérője valamint a panel program miatt jelentősen hozzájárul a rezsiköltségek pontos és igazságos elosztásához, így csak az ténylegesen felhasznált fűtésért kell fizetniük. Tartozik hozzá saját tároló.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644133


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644133


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 691 837 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Csóka Laura hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.